Jobba hos oss

Europeiska ERV är alla medarbetares samlade erfarenheter och kunskaper. Därför tycker vi det är viktigt att alla som jobbar här trivs och har möjlighet att utvecklas. För när våra medarbetare mår bra så utvecklas även vi som företag.

Hos oss får du ett roligt och stimulerande arbete med många internationella kontakter. Du har även stora möjligheter att själv initiera och driva projekt. Trevliga kollegor och ett bra arbetsklimat får du på köpet. Försäljning, skadereglering, ekonomi, IT, kommunikation och kundservice är våra viktigaste arbetsområden.

Du kan påverka

Att hitta den rätta lösningen för varje kund kräver korta beslutsvägar, flexibilitet och möjlighet att själv kunna påverka resultatet. Det får du hos oss. Här är kompetens viktigare än vilken avdelning du tillhör och alla våra medarbetare har möjlighet att arbeta inom flera olika processer och projekt.

Arbeta med internationella kontakter

Europeiska ERV är en global koncern med kontor i 16 länder. Inom de närmaste åren kommer samarbetet mellan länderna som ingår i koncernen att stärkas. För dig innebär det en chans att utvecklas och jobba med många internationella kontakter. Vi har också egna servicekontor, Euro-Center, runt om i världen som hjälper och tar hand om våra resenärer och som bidrar till den internationella plattformen.

Bredda din kompetens

Vi är specialiserade på reseförsäkringar vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas och spetsa din kompetens. Dessutom satsar vi stort på produktutveckling inom nya områden. Det ger dig en chans att vara med och ta fram nya affärsmöjligheter.

Må bra

Vi vill att du ska må bra och trivas. Vi sitter i ljusa lokaler och arbetsplatserna är ergonomiskt utformade. Friskvårdsbidrag, rikskortet och flexibla arbetstider är några exempel på våra förmåner.

Jobba mindre på sommaren

Nej, jobbet är inte allt. Fritiden är också viktig. Därför har vi kortat ner arbetstiden under sommarmånaderna så att du kan hämta lite extra kraft och energi från livet utanför Sundbyberg.