Våra försäkringar

Vi har reseförsäkringar för de flesta tillfällen! Vi har en försäkring som passar oavsett om du ska på tjänsteresa,  charter, långresa, backpacka eller plugga utomlands. 

Reseförsäkring

Europeiska ERVs reseförsäkringar passar för alla typer av privatresor: långa och korta, sport eller sol, charter eller en resa som du själv plockat ihop. Du anpassar försäkringen efter vilket skydd du behöver och efter hemförsäkringens basskydd.

Läs mer om Reseförsäkring

Avbeställningsskydd

Avbeställningsförsäkringen är en av våra fiffigaste försäkringar. Avboka och få pengarna tillbaka om något oväntat händer.

Läs mer om Avbeställningsskydd

Studera utomlands försäkring

Om du ska studera utomlands eller jobba som Au Pair behöver du en försäkring som skyddar dig om du till exempel blir sjuk, förlorar ditt bagage eller måste avbryta din resa. Försäkringen hjälper dig direkt på plats och har ingen självrisk.

Läs mer om Studera utomlands försäkring

Företagsförsäkring

Europeiska ERVs servicenät finns över hela världen och står ständigt redo, dygnet runt, att hjälpa våra tjänsteresenärer. Vår långa erfarenhet av företagsförsäkring för resor gör att vi vet vad som kan hända och vilket skydd som krävs.

Läs mer om Företagsförsäkring

Besöksförsäkring

Besöksförsäkringen, även kallad visitor, är en sjukvårdsförsäkring för privatpersoner som ska ha utländska gäster, exempelvis släktingar och vänner, på besök. Försäkringen ger dig även det försäkringsintyg som krävs för att kunna ansöka om visum till ett Schengen-land.

Läs mer om Besöksförsäkring

Kortförsäkringar / Affinity

En viktig del av Europeiska ERVs verksamhet är kort- och affinitylösningar. Som marknadsledande inom kortförsäkringar erbjuder vi flexibla försäkringslösningar och snabb service till bland annat banker och företag.­

Läs mer om Kortförsäkringar / Affinity