Service

Service och tjänster

Här hittar du information om service och tjänster som du kan få tillgång till när du köper någon av våra företagsförsäkringar

Navigering på sidan

ERV travel & care (app) >

Riskportal (VIP-online) >

Europeiska ERVs globala servicenätverk >

Larmcentral >

Medicall - medicinsk rådgivning >

ERV travel & care (app)

Vår app ERV travel & care ger dig tillgång till allt från generella varningar och råd till lokala rapporteringar om till exempel oroligheter, terroristattacker eller vädersituationer. All information sker i real-tid och baseras på det land du befinner dig i, vilket garanterar att du alltid är uppdaterad om det aktuella resesäkerhetsläget där du är. Ingen onödig information, bara det viktigaste för just dig.

Utöver säkerhetsinformation hittar du även kontaktuppgifter, överskådliga kartor och vägbeskrivningar till sjukhus, apotek och ambassader som ligger i närheten av där du befinner dig. Och hamnar du i en nödsituation når du lokala SOS-nummer eller ERV Assistans med ett enda klick.

Här kan du läsa mer om hur du laddar ner och registrerar appen >>>

Riskportal (VIP-online)

I vår riskportal VIP-online hittar du resesäkerhetsinformation om världens alla länder. Med hjälp av VIP-online kan du identifiera och förhindra allvarliga risker. Du hittar t.ex. detaljerad information om riskfaktorer såsom krig, kriminalitet, terrorism och politisk instabilitet.

 • Tillgång till uppdaterad säkerhets- och hälsoinformation om världens alla länder från våra säkerhetsspecialister.
 • Tillgång till en interaktiv karta som bl.a. visar vägen till alla sjukhus på platsen där du befinner dig.
 • Reserekommendationer på både generell och lokal nivå.
 • Tillgång till lokala nödnummer, samt Europeiska ERVs egna nödnummer.

Här kan du läsa mer om hur du får tillgång till vår riskportal VIP-online >>>

Europeiska ERVs Globala servicenätverk

Runt om i världen finns våra servicekontor, Euro-Centers, som är till för dig som behöver akut hjälp. Personalen talar minst ett skandinaviskt språk och landets egna. De har stor lokal kännedom och ingående kunskap om vilka sjukhus och läkare som håller god kvalité inom respektive region.

 • Lokalkontor runt om i världen.
 • Snabb hjälp.
 • Skandinavisk personal.
 • Lokalkännedom.
 • Brett nätverk av bl.a. sjukhus och läkare.

 

Du hittar adress och övriga kontaktuppgifter till våra Euro-Centers här >>>

Larmcentral

Europeiska ERV Alarm har ett stort team av ledsagare som bland annat består av läkare, psykologer och sköterskor. Europeiska ERV Alarm hämtar hem skadedrabbade resenärer och ordnar med allt det praktiska om någon av våra företagskunder blir allvarligt sjuka eller skadade.

 • Medicinsk assistans dygnet runt, året om.
 • Evakuering & sjuktransporter.
 • Akut ekonomiskt stöd och betalningsgarantier.
 • Klassificering och mappning av högkvalitativ sjukvård och transport.

 

Medicall - medicinsk rådgivning

Medicall är vår medicinska rådgivningslinje som har öppet dygnet runt, året om. Ditt telefonsamtal besvaras av en medicinsk expert som ger dig råd och hjälp. Telefonnumret finns även tryckt på baksidan av ditt försäkringskort.

Tfn Medicall: +46 770 457 975

Försäkringskort

Vi rekommenderar att du skaffar Europeiska ERVs försäkringskort. På försäkringskortet finns telefonnummer till vårt assistansbolag samt andra viktiga kontaktuppgifter och information.

 

Till försäkringskortet