VIP-Online

För din säkerhet på tjänsteresan

Vi erbjuder alla våra företagskunder kostnadsfri och obegränsad tillgång till vår onlineportal Voyager Information Portal (VIP). På VIP-Online hittar du uppdaterad information och råd om resor, säkerhet och hälsa, så att du som anställd eller företag kan vara väl förberedd före avgång.

Din säkerhet och hälsa är avgörande

Håller du dig uppdaterad om reserisker som krig, brottslighet, terrorism, oro eller politisk instabilitet? Kan du lita på myndigheterna? Känner du till de lokala sjukhusens standard, och vet du vem du ska ringa om du blir sjuk? Europeiska ERVs onlineportal VIP-Online hjälper dig före och under din resa med detaljerad information och rådgivning.

VIP-Online ger dig tillgång till:

  • Uppdaterad säkerhets- och hälsoinformation om världens alla länder från våra säkerhetsspecialister.
  • Tillgång till interaktiva kartor som bl.a. visar vägen till alla sjukhus på platsen där du befinner dig.
  • Reserekommendationer på både generell och lokal nivå.
  • Tillgång till lokala nödnummer, samt Europeiska ERVs egna nödnummer.

Vi utvärderar säkerhetssituationen i varje land, både vad gäller krig och oroligheter, terrorism och brottslighet samt kidnappning och korruption. Informationen för varje land presenteras i ett lättillgängligt format som ger dig som affärsresenär en tydlig bild av din personliga säkerhet på resmålet.

OBS! Kom ihåg att hålla dig uppdaterad om vilka eventuella vaccinationer som behövs för ditt resmål. Vissa Vaccin måste tas i god tid före din resa, så det är viktigt att du inte väntar till sista minuten.

Har du redan VIP-online?

Klicka på knappen nedan för att komma till login-sidan.

Till VIP-online

Intresserad av att skaffa VIP-online?

Klicka på knappen nedan för att komma till instruktioner för hur du skaffar VIP-online.

Till instruktioner