VIP-Online

För din säkerhet på tjänsteresan

Vi erbjuder alla våra företagskunder kostnadsfri och obegränsad tillgång till vår onlineportal Voyager Information Portal (VIP). På VIP-Online hittar du uppdaterad information och råd om resor, säkerhet och hälsa, så att du som anställd eller företag kan vara väl förberedd före avgång.

VIP Online stängs ner 31 december 2019

Den 31 december 2019 stängs vår tidigare resesäkerhetsportal VIP Online ner. Vi hänvisar istället till vår resesäkerhetsapp ERV travel & care. Där finns säkerhetsinformation om världens alla länder, lista över högriskområden och viktiga kontaktuppgifter, lättillgängligt direkt i telefonen. Appen ger även allmänna varningar och tips samt lokala rapporter om oroligheter, terroristattacker och väderförhållanden. Appen är kostnadsfri för alla som har en tjänstereseförsäkring eller exptriatförsäkring hos Europeiska ERV. Finns tillgänglig både för iOs och Andriod.

Läs mer om appen >

Din säkerhet och hälsa är avgörande

Håller du dig uppdaterad om reserisker som krig, brottslighet, terrorism, oro eller politisk instabilitet? Kan du lita på myndigheterna? Känner du till de lokala sjukhusens standard, och vet du vem du ska ringa om du blir sjuk? Europeiska ERVs onlineportal VIP-Online hjälper dig före och under din resa med detaljerad information och rådgivning.

VIP-Online ger dig tillgång till:

  • Uppdaterad säkerhets- och hälsoinformation om världens alla länder från våra säkerhetsspecialister.
  • Tillgång till interaktiva kartor som bl.a. visar vägen till alla sjukhus på platsen där du befinner dig.
  • Reserekommendationer på både generell och lokal nivå.
  • Tillgång till lokala nödnummer, samt Europeiska ERVs egna nödnummer.

Vi utvärderar säkerhetssituationen i varje land, både vad gäller krig och oroligheter, terrorism och brottslighet samt kidnappning och korruption. Informationen för varje land presenteras i ett lättillgängligt format som ger dig som affärsresenär en tydlig bild av din personliga säkerhet på resmålet.

Kom ihåg att hålla dig uppdaterad om vilka eventuella vaccinationer som behövs för ditt resmål. Vissa Vaccin måste tas i god tid före din resa, så det är viktigt att du inte väntar till sista minuten.

VIP-online

Klicka på knappen nedan för att komma till login-sidan.

Till VIP-online

Language