Är du en kreativ och drivande webbutvecklare? Vi söker en Tech Lead med senior profil inom C# och Episerver

Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska ERV i Sverige försäkrar årligen över 1,2 miljoner resenärer och 10 miljoner bank- och kreditkort. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Europeiska ERV befinner sig just nu i en expansiv fas där mycket händer (inte minst inom det digitala området) och vi behöver därför stärka vårt utvecklingsteam såväl som kompetensen inom det digitala i stort.

Om rollen

Vårt utvecklingsteam arbetar både med ny- och vidareutveckling av Europeiska ERVs nordiska webbplatser. I rollen som Tech Lead ligger tonvikten huvudsakligen på backend och kodning men eftersom teamet är litet så blir rollen naturligt lite bredare än så. Du får stort eget ansvar med att bidra med idéer och krav som tar utvecklingen och företagets digitala mognad framåt. Rollen ställer krav på hög och komplex problemlösningsförmåga och logiskt tänkande. Helhetssyn med eget ansvar kombinerat med en hög förmåga att tänka ut, definiera och analysera tekniska lösningar är självklara kompetenser du besitter.

Vi tillämpar agilt arbetssätt där teamet arbetar väldigt självständigt men ibland i en mer styrd, övergripande projektform i samarbete med övriga delar av verksamheten.

Vi har en modern plattform där utveckling sker i C#, ASP.NET, MVC och Episerver.

Du rapporterar till Nordic Head of Online i Norden och tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Sundbyberg.

Kompetenser och färdigheter

  • Relevant högskoleutbildning inom Informationsteknologi, Data- eller Systemvetenskap
  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av webbutveckling med fokus på C# och back-end
  • Minst 3 års praktisk erfarenhet av utveckling i Episerver 7 eller senare version
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete med agil metodik
  • Minst 3 års praktisk erfarenhet av MVC
  • Du har erfarenhet av E-commerce projekt
  • Goda arkitektoniska kunskaper
  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt
  • Meriterande är om du har erfarenhet av DevOps och automatiska tester
  • Meriterande är om du har erfarenhet av front-end utveckling

Om dig

Du är kommunikativ och en lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv och prestigelös attityd. Din energinivå är hög, du är självgående och engagerad, du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är nyfiken på ny teknik och håller dig uppdaterad inom ditt område.

Vi erbjuder

Vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat pension enligt ITP plan, flexibla arbetstider och 6 veckor semester. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Europeiska ERV med HCM Partner. Ansvarig rekryteringskonsult är Christina Strandelin

Kontaktuppgifter

christina@hcmpartner.se

+46 708 555838

Klicka här för att ansöka