Om våra priser och besök av flera länder

På den här sidan kan du läsa mer om hur du tar reda på priset för din försäkring och hur du ska göra i bokningen om du planerar att besöka flera länder under din resa.

Priser på våra försäkringar och onlinebokning

Hur vi beräknar priset på en försäkring: Våra priser baseras på val av försäkring, destination, reslängd och ålder.

Så tar du reda på priset för vald försäkring: Det smidigaste sättet att få reda på priset för den försäkring du valt är att gå in i vår onlinebokning och fylla i samtliga uppgifter för ditt tänkta köp av försäkring:

  • Typ av försäkring du vill ha.
  • Land/länder/världsdel du planerar att resa till.
  • Längd på din resa.
  • Antal personer som ska omfattas av försäkringen.
  • Din/er ålder vid avresedatum.
  • Efter du fyllt i uppgifterna för din resa och klickat på knappen "Sök pris och boka" så kommer vår onlinebokning automatiskt beräkna priset för din försäkring.

Exempel på hur du kan fylla i uppgifter i vår onlinebokning:

 

Om du har reseskydd via en hemförsäkring som gäller i 45-60 dagar: Om du i bokningen angett en reslängd som överstiger 45 dagar så kommer vi i bokningen alltid fråga om du har en hemförsäkring med reseskydd, där du kan antingen kan ange 45 eller 60 dagar. Du väljer därefter om du vill att vår försäkring ska gälla från dag 1 eller först efter det att din hemförsäkrings giltighetstid har upphört. Du betalar på så sätt enbart för den period då vår försäkring faktiskt är aktuell.

Så gör du i onlinebokningen om du planerar att besöka flera länder/världsdelar

Om du planerar att besöka flera länder: Om du planerar att besöka flera länder under din resa så kan du enkelt fylla i samtliga av dessa länder i onlinebokningen

Om du planerar att besöka flera världsdelar (t.ex. om du reser jorden runt): Om du ska besöka ett väldigt stort antal länder - exempelvis om du ska på en jorden runt resa - så kan du självklart istället skriva in vilka världsdelar du ska åka till. 

Exempel på hur du kan fylla i länder/världsdelar i vår onlinebokning:

Language