Europeiska ERV och Söderberg & Partners stärker sitt samarbete

Europeiska ERV och Söderberg & Partners utökar sitt samarbete och lanserar nu en ny tjänstereseförsäkring för nordiska bolag, PlusTjänsteresa.

Försäkringen innehåller ett förstärkt trygghetspaket och flexibla egendomsbelopp. Vidare får alla kunder kostnadsfri tillgång till Europeiska ERVs resesäkerhetsapp ERV travel & care. Förutom möjligheten att göra en skadeanmälan direkt i appen får användaren även lokala säkerhetsvarningar, kartor och telefonnummer till bland annat närmaste sjukhus, apotek och polisstationer.

– Vi är väldigt glada över vårt utökade samarbete. Vårt nya upplägg är ytterligare ett steg för oss att både öka kundnöjdheten och nå nya målgrupper, säger Andreas Sandin, Country Manager & Nordic CSO.

- Tillsammans har vi gjort en genomlysning av vad marknaden erbjuder idag och vad kunderna efterfrågar, säger Ferhat Ulas Kayhan, Key Account Manager på Europeiska ERV. Resultatet blev en tjänstereseförsäkring anpassad för morgondagens behov, som passar såväl det lilla konsultföretaget som det medelstora företaget.

Lansering sker i första hand i Sverige, men målet på sikt är att lansera PlusTjänsteresa i fler länder som Söderberg & Partners är verksamma i".

– Samarbetet breddar vårt utbud och förbättrar vår service gentemot våra kunder. Europeiska ERV har lång erfarenhet av reseförsäkringar och är experter på området och eftersom vi redan idag har ett bra samarbete kändes det helt naturligt att utveckla affären tillsammans, säger Hugo Stolt, Business Development & Growth, på Söderberg & Partners. 

För mer information
Ferhat Ulas Kayhan
Key Account Manager
E-post: ferhat.kayhan@erv.se. Tel: 076-526 66 40

Du glömmer väl inte reseförsäkringen?

Sök pris och boka