Bli återförsäljare

För researrangörer och resebyråer

Vill du bli återförsäljare av våra produkter? Europeiska ERV har funnits på den svenska reseförsäkringsmarknaden i över 100 år. Att välja en reseförsäkring från oss innebär därmed att man alltid kan känna sig trygg i vår kunskap och service. Att vi dessutom har försäkringar för alla typer av resor - från weekends till extremsportsresor - är bara en bonus.

Varför återförsäljare till Europeiska ERV?

Det korta svaret är för att vi vet hur man skapar trygghet på resan. Europeiska ERV har jobbat med reseförsäkringar sedan 1920 och vi vet vad som kan hända, hur man undviker otrevligheter och framförallt vad man gör när olyckan väl är framme. Med en reseförsäkring som kompletterar din verksamhets reseerbjudande kan du skapa ett så bekymmersfritt resande som möjligt för dina resenärer - oavsett vad som händer.

Vår service

Vårt allra viktigaste arbete handlar om vad som händer när något gått snett, det är då försäkringen och vår service verkligen sätts på prov. Hos oss kan kunderna göra skadeanmälan dygnet runt på vår webbsida. Självklart finns vår kundtjänst även tillgänglig på telefon om så önskas, och vår egna alarmcentral har öppet dygnet runt.

Våra produkter

Vi på Europeiska ERV är stolta över att ha reseförsäkringar för alla målgrupper, från grupp- och konferensresor till vanliga semesterresor, weekendresor och äventyrsresor. Vi har en kompetent och innovativ produktutveckling som hela tiden anpassar sig till resemarknadens utveckling och behov.

Vårt nätverk

Genom våra servicekontor - Euro Centers - finns vi representerade över hela världen. Våra kontor har unik kännedom om lokala förhållanden. De kan hjälpa till med myndighetskontakter, vet vilka sjukvårdsgivare man ska använda sig av och ser till att hjälpen på plats fungerar så smidigt som möjligt. Alla våra Euro-Centers har skandinavisktalande personal.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra försäkringar och vad vi kan erbjuda ditt företag? Då är du varmt välkommen att kontakta vår Helpdesk på 0770 456 909