Kortförsäkringar / Affinity

ger mervärde och kundlojalitet

Europeiska ERV har arbetat med kortförsäkringar / affinity under de senaste 30 åren. Det är en viktig del av vår kärnverksamhet. Som marknadsledande inom kortförsäkringar erbjuder vi flexibla försäkringslösningar och snabb service till både banker, företag och medlemsorganisationer.

Varför försäkring?

Oavsett om ni är en stor bank med många kortkunder, en liten medlemsorganisation eller en rikstäckande butikskedja kan en försäkring skapa mervärde både för er och era kunder.

Genom att erbjuda era kunder en försäkring kan ni stärka kundlojaliteten, ert eget varumärke, öka försäljningen av era produkter eller användningen av ert kort.

Kortförsäkring

En kortförsäkring kan till exempel innehålla:

  • Reseförsäkring som inkluderar förseningsskydd
  • Avbeställningsskydd för resor och evenemang
  • Köpskydd - allrisk
  • Betalskydd
  • Prisgaranti
  • Internetköpsförsäkring

För mer information om våra kortförsäkringar, kontakta någon av våra Key Account Managers.

Objektsförsäkring

Europeiska ERV erbjuder också objektsförsäkringar för butikskedjor och medlemsorganisationer. Idag försäkrar vi till exempel smycken, hörapparater och musikinstrument. Vi kan skapa en skräddarsydd lösning som passar just era produkter och kunder.

För mer information om våra objektsförsäkringar, kontakta någon av våra Key Account Managers.

Vill du samarbeta med oss i din kortaffär?

Försäkringsdelen är en viktig del av ett korts mervärde. Vi utgår från våra kunders behov och har lång erfarenhet av att vara såväl försäkringsgivare som att driva försäljningen tillsammans med våra partners.

Snabb skadehantering

En viktig del i alla våra försäkringslösningar är att vi har snabb skadehantering av hög kvalitet.

För att underlätta för era kunder har vi en väl utvecklad webbtjänst, Claims-on-line, för skadeanmälan på vår webbplats.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller få en offert på en kort- eller affinitylösning för ditt företag? Kontakta vår Helpdesk eller någon i vårt kundteam.

 

Telefonnummer Helpdesk:   

0770 456 909

Kersti

Kersti Haglund - KAM

kersti.haglund@erv.se

Hanna Skadevall - KAM

hanna.skandevall@erv.se
Language