Bli återförsäljare

För researrangörer och resebyråer

Europeiska ERV har funnits på den svenska reseförsäkringsmarknaden i 100 år. Det betyder att vi är marknadsledande och kan det här med reseförsäkringar. Vi har produkter för alla sorters resor och garanterar en hög servicenivå och snabb skadehantering.

Varför bli återförsäljare till Europeiska ERV?

Det korta svaret är för att vi är experter på resesäkerhet. Europeiska ERV har jobbat med reseförsäkringar sedan 1920 och vi vet vad som kan hända, hur man undviker otrevligheter och framförallt vad man gör när olyckan väl är framme. Med en reseförsäkring som kompletterar ert reseerbjudande kan ni garantera era resenärer trygghet på resan oavsett vad som händer.

Vår service

Vårt allra viktigaste arbete handlar om vad som händer när något gått snett, det är då försäkringen och vår service verkligen sätts på prov. Hos oss kan era kunder göra en skadeanmälan dygnet runt på vår webbsida. Den som fortfarande är ute och reser kan förvänta sig ersättningen in på kontot inom ett par dagar. Vår kundtjänst är tillgänglig på telefon och vi har en egen alarmcentral som har öppet dygnet runt.

Våra produkter

Vi på Europeiska ERV är stolta över att ha reseförsäkringar för alla målgrupper, från grupp- och konferensresor till vanliga semesterresor, weekendresor och äventyrsresor. Vi har en kompetent och innovativ produktutveckling som hela tiden anpassar sig till resemarknadens utveckling.

Vårt nätverk

Genom våra servicekontor - Euro Centers - finns vi representerade över hela världen. Våra kontor har unik kännedom om lokala förhållanden. De kan hjälpa till med myndighetskontakter, vet vilka sjukvårdsgivare man ska använda sig av och ser till att hjälpen på plats fungerar så smidigt som möjligt. Alla våra Euro-Centers har skandinavisktalande personal.

Ansök om att bli återförsäljare

Vill du bli en av våra återförsäljare eller samarbetspartners? Fyll i en ansökan direkt så kontaktar vi dig. Du kan också kontakta någon i vårt kundteam om du vill veta mer.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra försäkringar och vad vi kan erbjuda ert företag, kontakta vår Helpdesk eller någon av våra Key Account Managers.

 

Telefonnummer Helpdesk:

0770 456 909

Andreas Thelander

Andreas Thelander

andreas.thelander@erv.se