Jobba hos oss

En arbetsplats dit man gärna återvänder

Europeiska ERV är alla medarbetares samlade erfarenheter och kunskaper. Därför tycker vi det är viktigt att alla som jobbar här trivs och har möjlighet att utvecklas. För när våra medarbetare mår bra så utvecklas även vi som företag.

Hos oss får du ett roligt och stimulerande arbete med många internationella kontakter. Du har även stora möjligheter att själv initiera och driva projekt. Trevliga kollegor och ett bra arbetsklimat får du på köpet. Försäljning, skadereglering, ekonomi, IT, kommunikation och kundservice är våra viktigaste arbetsområden.

Du kan påverka

Att hitta den rätta lösningen för varje kund kräver korta beslutsvägar, flexibilitet och möjlighet att själv kunna påverka resultatet. Det får du hos oss. Här är kompetens viktigare än vilken avdelning du tillhör och alla våra medarbetare har möjlighet att arbeta inom flera olika processer och projekt.

Vårt nordiska samarbete

År 2014 påbörjades arbetet med att ytterliga knyta samman och utöka samarbetet med vårt grannland Danmark och skapa en nordisk organisation. För oss som företag har samarbetet inneburit att vi har fått möjligheten att bli en mer flexibel och konkurrenskraftig spelare på den moderna försäkringsmarknaden. Den som arbetar hos oss får i sin tur chansen att knyta kontakter utanför Sverige och vara med om att bygga upp en organisation som sträcker sig över nationsgränser.  

Bredda din kompetens

Vi är specialiserade på reseförsäkringar vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas och spetsa din kompetens. Dessutom satsar vi stort på produktutveckling inom nya områden. Det ger dig en chans att vara med och ta fram nya affärsmöjligheter.

Må bra

Vi vill att du ska må bra och trivas. Friskvårdsbidrag, rikskortet och flexibla arbetstider är några exempel på våra förmåner.

Vill du jobba hos oss?

Vi tar gärna emot spontanansökningar. Skicka din ansökan till spontanansokan@erv.se. Berätta lite om dig själv och vad du vill arbeta med. Bifoga även ditt CV. 

Lediga jobb

Inga lediga jobb för tillfället