Pappa på strand

Om Europeiska ERV

ERV-koncernen har sitt huvudkontor i Tyskland och totalt finns vi i 20 länder. I Sverige är Europeiska ERV en av de största aktörerna för privat- och tjänstereseförsäkringar och varje år försäkrar vi 1,2 miljoner resenärer och 3,5 miljoner bank- och kreditkort.

Vi är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkringar och försäkringar för utlandsstationerade. Varje år försäkrar vi 1,2 miljoner privatresenärer och 3,5 miljoner bank- och kreditkort.

Sedan 1971 är Euro-Center våra servicekontor och förlängda arm runt om i världen. I dag har Euro-Center 11 servicekontor världen över. Personalen på våra euro-centers talar det lokala språket och minst ett skandinaviskt språk.

Experter på tryggt och säkert resande

Vi kan det vi försäkrar. Vi har varit överallt i världen; rest mer och längre än de flesta. Det har gett oss oändlig erfarenhet av resandets alla sidor och gedigen kunskap om säkert resande.

Som ett stort, internationellt försäkringsbolag med servicenät över hela världen kan vi ge våra kunder ett tryggt och säkert resande. Europeiska ERV bildades 1920 så vi har även lång erfarenhet, över 90 år.

Vår historia

Vill du veta mer om oss och vår historia?

Följ med på en resa som sträcker sig från år 1900 fram tills idag.

Rapporten om solvens och finansiell ställning (SFCR)

ERV Försäkringsaktiebolag (publ) presenterar för första gången rapporten om solvens och finansiell ställning (SFCR). Denna rapport utgör en del av det kvalitativa rapporteringssystemet som försäkringsbolag måste förbereda i och med Solvens II.

 

 

ERV World Wide

Är du nyfiken på hur Europeiska ERV ser ut i andra länder?

 

Läs mer