Europeiska ERV och Klarna inleder samarbete

Europeiska ERV är försäkringsgivaren bakom den nya reseförsäkring som kommer att ingå i Klarnas betal- och kreditkort Klarnakortet. Reseförsäkringens fokus ligger på förseningar, både av bagage och färdmedel, men det ingår även ett avbeställningsskydd

Det är första gången som Europeiska ERV och Klarna samarbetar kring försäkringslösningar och lanseringsdatum för den nya reseförsäkringen är 1 september 2020. 

– Som den ledande aktören av reseförsäkringsprogram för bank- och kreditkort, är det såklart med stolthet vi inleder ett samarbete med Klarna. Det är en aktör vars mission är att tillhandahålla smidiga betallösningar, vilket går hand i hand med vårt mål att se till att resenärer har de försäkringar som krävs för att hela reseupplevelsen ska vara så smidig som möjlig, säger Andreas Sandin, Country Manager & Nordic CSO. 

-  Många av våra svenska kortanvändare har efterfrågat en reseförsäkring, så det känns väldigt roligt att nu kunna erbjuda det. Nu är det många som drömmer om att världen ska öppna upp för resande igen och för den som planerar en framtida resa vill vi att man ska kunna känna sig trygg i att man har en bra reseförsäkring, säger David Fock, produktchef på Klarna. 

Vill man veta mer om sin försäkring via Klarnakortet kan man alltid kontakta kundservice hos Europeiska ERV på telefon 0770 456 905 eller genom att maila till info@erv.seFör mer information gällande pressmeddelandet

Andreas Sandin
Country Manager & Nordic CSO
E-post: Andreas.sandin@erv.se
Tel: +46 70 620 12 93

Du glömmer väl inte reseförsäkringen?

Sök pris och boka