Europeiska ERV och SkiStar lanserar barnolycksfallsförsäkring

I ett nytt samarbete lanserar Europeiska ERV och SkiStar en ny olycksfallsförsäkring för barn och ungdomar. Försäkringen omfattar årligen över 40 000 barn inskrivna i någon av SkiStars skidskolor på skidanläggningarna i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal.

-Resor och säkerhet är vår specialitet och att få vara med att ta fram en ny olycksfallsförsäkring anpassad för barn och ungdomar på skidresa känns väldigt roligt och ett helt naturligt steg för oss, säger Andreas Sandin, Country Manager/Nordic CSO för Europeiska ERV.

Olycksfallsförsäkringen gäller för barn och ungdomar t o m 17 år och omfattar förutom själva skidskolan även t ex barnpassning.

-Skidåkning är fantastiskt och att ha en erfaren och kunnig resesäkerhetsexpert som samarbetspartner för vår skidskola är en stor trygghet för oss och ger oss möjlighet att skapa ännu bättre skidupplevelser, säger Linda Morell, PR Chef på SkiStar. Nu kan våra gäster vara helt trygga med att deras barn har ett bra försäkringsskydd under hela tiden de går i vår skidskola.  

Försäkringen lanserades 1 december 2019 och kommer att ingå automatiskt för alla barn och ungdomar som är inskrivna i SkiStars skidskolor på de skidanläggningar som omfattas av försäkringen.

För mer information
Andreas Sandin, Country Manager/Nordic CSO
Europeiska ERV
Tel: 070-620 12 93  E-post: andreas.sandin@erv.se

Du glömmer väl inte reseförsäkringen?

Sök pris och boka