Reseförsäkringar för träningsresor

En träningsresa är ett sätt att kombinera en hälsosam livsstil med en härlig semester. Oavsett om du planerar en kort träningssemester under en helg, eller en längre resa till en exotisk plats, är det viktigt att ha en passande reseförsäkring. Här nedan kan du läsa om vilken försäkring vi rekommenderar för träningsresor, risker du bör tänka på under resans gång och tips på destinationer att besöka.

Varför du behöver en försäkring under din träningsresa

Under en träningsresa är det vanligt att du deltar i en mängd olika aktiviteter, såsom löpning, cykling, surfing, yoga och mycket mer. Detta ökar risken för olyckor och skador, vilket kan leda till höga vårdkostnader och en förstörd resa. Genom att ha en lämplig reseförsäkring kan du känna dig trygg och säker under hela resan oavsett träningsaktivitet.

Rekommenderad försäkring

Vilken försäkring du bör välja beror på vilken aktivitet du ska utföra. Om din träningsresa innefattar extremsport rekommenderar vi den anpassade paketförsäkringen med samma namn. Är det i stället träning som yoga, löpning, cykling eller liknande kan reseförsäkringarna Ung, Bas eller Plus vara ett lämpligare val. All information om vad dessa innefattar finner du på respektive produktsida. Och skulle du känna dig osäker kring ditt val så är du alltid välkommen att rådfråga vår kundservice.

Rekommenderade destinationer för träningsresor

Portugal - Algarve och Lissabon

Portugal är en perfekt destination för träningsresor. Algarve erbjuder fantastisk löpning längs stranden, cykling på de vackra vägarna och surfing i den glittrande Atlanten. I Lissabon kan du kombinera löpning i historiska kvarter med yoga på takterrasserna och besök på vingårdar.

Spanien - Mallorca

Mallorca har länge varit ett populärt resmål för cykling och triathlon. På den här soliga ön kan du njuta av vackra cykelturer och löpning längs kusten. Mallorca har också flera träningsläger och hotell som välkomnar alla träningsentusiaster.

Indonesien - Bali

Bali är en perfekt destination för dig som söker en träningsresa med en exotisk touch. Här finns det fantastiska möjligheter för yoga och surfing. Det finns även möjligheter att delta i retreats där man kan fokusera på både fysisk och mental hälsa. Läs gärna också vår guide till att resa till Bali.

Köp reseförsäkring

Köp din reseförsäkring och njut av din träningsresa. Med någon av våra reseförsäkringar kan du koppla av och fokusera på din träning utan att behöva oroa dig för eventuella olyckor eller skador. Våra reseförsäkringar ger dig ett tryggt och omfattande skydd under hela din semester. Köp nu och få en lugn och bekymmersfri träningsresa!